UUTISIA 2012

28.5. Pennuista uusi kuva pentusivulla.

Kävimme japsipoikien kanssa Porin ryhmänäyttelyssä 20.5. hienoin tuloksin:


Pihlajaniemen Akino Sugi "Finnboy" SERT VSP


Jean V. Rollenden Haus "Jean" BIS-3 veteraani, PU-4


3.5. Sarinan (Pihlajaniemen Yuki Mikiko) pennut syntyivät, 3 urospentua. Pennut ovat varattuja. Sarinasta lisätty myös kuva pentuja-sivulle.


17.3. Päivitetty tuloksia ja koirien sivuja. Veeran pennuilla on kaikilla koti, mutta uusi pentue on odotettavissa viikolla 18.


22.2. Midanet Houstonia "Veera" sai 20.2. kolme urospentua ja yhden narttupennun. Yksi urospentu vielä vapaana. Lisätietoja pentuja-sivulla.

 

UUTISIA 2011

12.10. Julialle syntyi tänään pentuja. Pennut ovat muuttaneet omiin koteihin.

 

UUTISIA 2010

19.5. Nelivedon Bengta Lyyti ensimmäisessä näyttelyssään Pori Ryhmänäyttely.


Kuva Helena Vallin-Heino 9.5.2010


19.5. Sijoitusnarttu Lumi kävi myös vierailulla ja näin häntä hoidetaan. Olisikohan nuorella herralla Finnboylla osuutta asiaan...


19.5. Pihlajaniemen SHIZUKANA KAZU Sandra kävi vierailulla luonamme ja otimme muutaman kuvan.


18.4. Pihlajaniemen Taiyoo Taki kävi vierailulla.


11.4. Uusi tulokas Lyyti tuli meille 27.3 ja sopeutui hyvin vanhojen koirieni kanssa.


4.3.Finnboysta on kehittynyt mukavannäköinen poitsu. Kuvissa 16 viikkoa.


13.1. Hyvää Uutta Vuotta kaikille sivuillani kävijöille.

Vuosi 2009 oli näyttelyrintamalla hiljainen lukuunottamatta erikoisnäyttelyä jossa koirani olivat kaikki mukana. Erikoisnäyttely oli Jeanin ainoa viime vuoden näyttely ja menestys oli upea ollen VSP ja ROP-veteraani. Yamatosta tuli Suomen ja Ruotsin Muotovalio kesällä.

Kesän huipentuma oli myös kun saimme Japanilaisia vieraita Poriin. Yamaton kasvattaja pääsi tutustumaan Yamaton ja Juuliankin kotiin jonka toin elokuussa Japanista.

Sarina synnytti loppu vuonna 2 pentua, narttu ja urospennun. Narttu on jo lähtenyt omaan kotiinsa Tammelaan ja uros odottaa lähtöä myöhemmin.

Veera (Midanet Houstonia) tuli viime viikolla tutustumaan paikkoihin ja synnytystä odotamme ensi viikolla.

Tänään kävimme Yamaton kanssa eläinlääkärillä lonkka ja kyynärnivel kuvauksissa. Alustavat tulokset näyttivät hyviltä. Odotamme lopullisia tuloksia Kennelliitosta jännityksellä.

 

UUTISET 2009

8.12. Päivitetty pentuja -sivu. Yamato onnittelee poikaansa Oskua (Noblewhite Amethyst) Pietarin 5-6.12 menestyksestä 2 x ROPpentu. Tästä on hyvä jatkaa.


7.11. Sarinan ja Yamaton pennut syntyivät 4.11, lisätietoja pentuja sivulla.
Synnytys sujui hyvin ja äiti ja pennut voivat hyvin.


31.8. Sivujani on edelleen muutettu ja paljon uusia kuvia lisätty GALLERIAAN. Mm. useita kuvia japanilaisten vierailusta.

A lot of new pictures in the GALLERY. Also our trip to Muumimaailma and other pictures of this week.


28.8. Kotisivuni ulkoasu on uudistunut ja sen vuoksi päivitykset ovat viivästyneet. Viime aikoina on Pihlajaniemeläisillä ollut paljon tapahtumia. Tässä viimeisimpiä uutisia vanhemmasta uusimpaan.

Heinäkuussa Karjaalla Yamato tuli Suomen valioksi ja odottelee myös Ruotsin valionarvon vahvistusta.

Poikkesin heinäkuun lopulla Japanissa tapaamassa pojanpoikaani ja hänen japanilaista vaimoaan Japanissa. Heille syntyi pieni tytär, joka on ensimmäinen lapsenlapsenlapseni. Samalla reissullani hain kotiin 7-kuisen japsineitosen, Juulian. Juulian omalta sivulta ja galleriasta löytyy lisää kuvia.

8.8. Japsiyhdistyksen erikoisnäyttelyssä Jean yllätti ollen paras uros ja VSP sekä ROP-veteraani. Myös seuraavana päivänä japanilaisten tuomareiden arvostelemassa NSC-näyttelyssä Jean oli paras veteraaniuros. Lisää tuloksia löytyy tuloksia-sivulta.


Jean ja palkintosaalis erikoisnäyttelyviikonlopulta, ruokapussit puuttuvat kuvasta :)

Erikoisnäyttelyviikonlopun jälkeen tiistaina hain Vähätalon Kirsin kanssa japanilaiset vieraat Poriin vierailemaan luoksemme. Mukana oli myös Yamaton kasvattaja Fumie Sato, joka halusi tulla katsomaan missä Yamato asustelee ja miten Juulia on kotiutunut. Juulia asui Fumien luona koko pentuajan Japanissa ennen Suomeen tuloaan.

Kävimme japanilaisseurueen kanssa Muumimaailmassa Naantalissa ja siitä matkamme jatkui Poriin, jossa he kävivät vierailemassa japsinomistajien luona ja tulivat sitten meille syömään ja saunomaan. Torstaina sitten veimme heidät Helsinki-Vantaan lentokentälle, kotimatkalle Japaniin.


Tässä ollaan koko porukka Muumimaailmassa, Poliisimestarin, Muumimamman, Muumipapan ja Haisulin seurassa :)


Fumie Sato ja Eiko Toyoshi ja Yamaton jälkeläiset Noblewhite Aquamarine ja Amethyst

Sydämelliset kiitokset Mr Shigeru Shiba, Mrs Fumie Sato, Mrs Eiko Toyoshi, Mrs Izumi Meguro ja Mrs Chifuyu Oda, oli ihanaa tavata teidät Suomessa. Toivottavasti tapaamme pian uudelleen.

My heartfelt thanks to Mr Shigeru Shiba, Mrs Fumie Sato, Mrs Eiko Toyoshi, Mrs Izumi Meguro ja Mrs Chifuyu Oda for visited to us. It's wonderful to meet you here in Finland. Hope to see you soon again.

LISÄÄ KUVIA GALLERIASSA
MORE PICTURES IN THE GALLERY


14.6. Otimme Ruotsin erikoisnäyttelyn 2008 Paras Juniori-kiertopalkintoa varten uusia kuvia Yamatosta.


30.5. Timi (P. Shiro Sakura) on lähtenyt uuteen kotiinsa Hankasalmelle Nean ja Ninan iloksi. Paljon onnea teille ja pidetään yhteyksiä.


28.4. Timi 3 1/2 viikkoa


8.4. Helmiina (Pihlajaniemen Jerina of Jean) synnytti 2.4. 2 urosta, josta toinen painoi 300 gr ja syntyi kuolleena kun synnytys kesti pitkään. Toinen uros voi hyvin ja koti on jo odottamassa.


25.3. Sain mukavia uutisia. Viime viikonloppuna pidettiin Malmössä Ruotsin Voittajanäyttely johon Ruotsissa asuva kasvattimme "Iza" (Pihlajaniemen Tsuki No Hana) osallistui upein tuloksin, Paras Narttu1 Serti Cacib VSP ja SV-09. Onnittelemme omistajaa Helene Werneriä, Enfloy'z kennelistä. Heiltä tuli myös ROP koira Enfloy'z Northern Cozmoz D'Charmant joka myös sijoittui ryhmässä kolmanneksi. Grattis!!

Yamaton tytär Santra kävi vierailulla ja Kirsi otti muutaman kuvan. Kuvassa 8 kk ikäinen, näyttää hyvin lupaavalta. Katsotaan miten hän kehittyy jatkossa.


7.3. Sain kunnian vastaanottaa Suomen Koirankasvattajat ry:n kasvattajapalkinnon 1.3. Kiitos kasvateille kun mahdollistitte sen. Kiitos kaikille onnitteluista!
 


31.1. Yamato pyörähti Turun näyttelyssä 25.1 ensimmäisen kerran nuorten luokassa  ollen VSP ja sai ensimmäisen cacibin.

Rollesta tuli isä Tähtinallen kenneliin, syntyi 2 urosta ja 2 narttua. Pennut voivat hyvin.


17.1. Hyvää alkanutta vuotta kaikille. Vuosi alkoi hieman surullisin merkein. Kasvattini Kassu (Pihlajaniemen Kasukabe d'Floy) nukkui ikiuneen 2.1. Se sai elää pitkän ja hyvän elämän Annbe Lady kennelissä Tuulan ja Jaskan hoivissa. Suruvalittelumme.

   Design Satu Taskinen - 2009  ::  Copyright © Pihlajaniemen Kennel
Kuvia ei lainata virtuaalikenneleihin!